FokkerFair 2017 op MBO College Airport in Hoofddorp

Na 3 jaar achtereen een Fokker Erfgoed activiteit op het Hembrugterrein in Zaandam-Zuid te hebben gehouden, hebben we gezocht naar een andere locatie voor de FokkerFair 2017. Deze hebben we gevonden!
Op zondag 17 september van 11.00 tot 17.30 uur verleent MBO College Airport in Hoofddorp (voormalige Nederlands Luchtvaart College en daarvoor Anthony Fokker School) ons onderdak en gastvrijheid voor de Fokker Fair 2017.
MBO College Airport, die dit jaar 22 jaar bestaat, is dé vakschool voor Airport & Aviation en leidt op voor àlle 4 de niveaus binnen het mbo (www.mbocollegeairport.nl).
We zijn zeer blij met deze locatie voor de Fokker Fair 2017, want naast de centrale ligging en prima bereikbaarheid met auto (gratis parkeren!) en openbaar vervoer, biedt het mbo-college alle faciliteiten en maximale medewerking voor een geslaagd evenement.

FokkerCafé

De dag is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de luchtvaart en Fokker in het bijzonder. Eind van de dag, van 16.00 tot 17.30 uur is er een FokkerCafé, de gelegenheid voor Fokker Fair bezoekers, oud-Fokkerianen en andere geïnteresseerden, om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Graag van te voren aanmelden door het vooraf bestellen van uw toegangsbewijs met gereduceerd tarief voor FokkerFair en FokkerCafé. Zie hieronder.

Op de FokkerFair 2017 hebben we de volgende activiteiten:
•    Een expositie over de historische begintijd van Fokker.
•    Een bijzondere Fokker attractie met bijbehorende expositie, uitleg en lezing, hierover later meer.
•    Fokker lezingen en Fokker films.
•    Rondleidingen in de hangar en opleidingsfaciliteiten van MBO College Airport
•    PC-flight simulator met interessante Fokker vliegtuigen
•    Een luchtvaartmarkt waar luchtvaartspullen te koop zijn en stands van diverse luchtvaartorganisaties.
•    Ons Fokkerarchief FokkerDoc met een informatiestand en waar bezoekers overtollige (Fokker) luchtvaartspullen kunnen inleveren.
•    En van 16.00 tot 17.30 uur is het FokkerCafé geopend.

Om dit evenement niet te missen … noteer zondag 17 september in uw agenda!

Bestel uw toegangsbewijs met korting of schrijf in voor het FokkerCafé.

De toegang tot de FokkerFair is bij de kassa € 10,00 per persoon. Indien u nu reeds uw kaarten bestelt, betaalt u slechts € 8,00.
Na uw betaling, ontvangt u direct een bevestiging van uw reservering. Print deze uit en neem deze op de 17e september mee naar de FokkerFair. Op vertoon van deze bevestiging ontvangt u bij de kassa een entreebewijs voor de FokkerFair en dit geeft ook toegang tot het FokkerCafé.

Wilt u nog niet bestellen, dan graag aanmelden

Om te kunnen inschatten met hoeveel personen we rekening moeten houden, verzoeken wij, indien u geen kaarten bestelt in de voorverkoop u aan te melden door het sturen van een mail. (info@fokkererfgoed.nl)

MBO College Airport, Opaallaan 25, Hoofddorp

De vliegtuighangar MBO College Airport

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen