Wordt nu donateur van de Stichting Fokker Erfgoed!

ANBI

De stichting Fokker Erfgoed is door de belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en is daarmee volledig vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Uw donaties zijn daarmee ook volledig aftrekbaar van uw belastbaar inkomen.
Het RSIN of fiscaalnummer van de Stichting Fokker Erfgoed is: 856217906.
Steun onze stichting en maak gebruik van een belasting voordeel over uw donatie.

Donateur

Voor een minimale donatie van € 30 bent u een heel jaar donateur. U steunt daarmee ons werk voor het behoud van het erfgoed van en om Anthony Fokker niet in de vergetelheid te laten raken. U ontvangt daarvoor zesmaal per jaar het luchtvaarthistorisch tijdschrift Verenigde Vleugels* en via internet zesmaal per jaar een nieuwsbrief waarin u alles kunt lezen over de voortgang van onze projecten, de activiteiten die we organiseren en verhalen over de geschiedenis van Fokker. Bovendien ontvangt u het boek ‘Een eeuw Fokker’ als welkoms geschenk**

Donateur voor het leven

Voor een eenmalige minimale donatie van € 750,00 bent u donateur voor het leven. Ook dan ontvangt u het tijdschrift Verenigde Vleugels, onze Nieuwsbrieven en het welkoms geschenk het boek ‘Een eeuw Fokker’. Dit bedrag zal volledig gestort worden in ons ‘Fokker Erfgoed Steun Fonds’. Dit fonds zal de jaarlijkse kosten van een donateur uitkeren aan de Fokker Erfgoed kas. De jaarlijkse opbrengst van het fonds gaan naar de stichting Fokker Erfgoed die dit zal gebruiken voor lopende projecten die Fokker Erfgoed steunt.

Als u zich voor 1 oktober aanmeldt, ontvangt u naast het welkoms geschenk en zolang de voorraad strekt, alle uitgaven van Verenigde Vleugels die dat jaar zijn verschenen. Bij aanmelding vanaf 1 oktober bent u donateur tot het einde van het volgende jaar en ontvangt ook het laatste nummer van het lopende jaar. Als u toch de reeds verschenen nummer zou willen ontvangen, kunt u dat aangeven in het kader ‘opmerkingen’ van de betaal pagina. De kosten hiervoor zijn € 10,00 voor de vijf reeds verschenen nummers.

* Verenigde Vleugels
In mei 1999 verscheen, voor velen onverwacht, het eerste exemplaar van een nieuw tijdschrift dat volledig was gewijd aan de Nederlandse luchtvaarthistorie. Opgezet door een zestal organisaties die zich bezighouden met dit onderwerp met als doel het opzetten van een gezamenlijk blad voor al haar leden. Het blad is sinds die tijd fors gegroeid en telt nu inmiddels ruim 20 aangesloten organisaties met een totale oplage van 3500 exemplaren.
Het blad is inmiddels uitgegroeid tot het eerste en enige toonaangevende luchtvaartblad op het gebied van de Nederlandse historische luchtvaart en heeft zich met recht een plaats verworven tussen de grote luchtvaartbladen van Nederland. Wij zijn er trots op dat zoveel organisaties zich hebben willen aansluiten en dat zij op deze wijze hebben meegewerkt om Verenigde Vleugels groot te maken en haar unieke positie heeft weten te verwerven.

** Een eeuw Fokker
Heeft u het boek ‘Een eeuw Fokker’ reeds in uw bezit, dan kunt u dat aangeven bij uw aanmelding en u ontvangt in plaats daarvan een van de door Verenigde Vleugels uitgegeven boekjes uit de series ‘Uitgelicht’ en ‘DossierX‘. In onze webshop vindt u meer informatie over deze uitgaven. Noteer uw keuze bij uw aanmelding.